diumenge, 23 de desembre del 2018

Activitat cultural 2018

Malgrat el parèntesi que m'ha fet perdre Blasted, Frankenstein i Que rebentin els actors, he pogut tornar a veure molt teatre.
Bodas de Sangre a la biblioteca de Catalunya, amb l'Ivan Benet, la Nora Navas i la Clara Segura. Excel·lent. Ivanov amb escenografia i interpretacions brillants, Nit de reis tot espectacular, Après moi le Déluge magnífic teatre musical amb Marisa Martins i Antoni Comas, Maria Estuard brutal Sílvia Bel i Rhümia com vam riure, al Lliure.
Islàndia interessant i difícil, Desig sota els Oms prescindible, al TNC la temporada passada.
La importància de ser Frank divertida, va ser la primera que vaig veure després de l'operació, i a partir d'aquí Temps Salvatge ben interpretada i distreta, In Memòriam molt emocionant,  Falsestuff creació sorprenent i original fantàstica, El Monstre del laberint correcta amb massa pretensions, Là peça en blanc i negre autèntica poesia, Maremar escenografia a part tot perfecte, Travy amb la família Pla al complet brillants totes, Els jocs florals de Canprosa divertida, Kassandra brutal Elisabet Casanovas, Cuculand Souvenir discreta, Troya, una veritable Odissea més que discreta i la Neta del senyor Linh emocionant amb un lluís Homar perfecte.
Sense oblidar la visita a l'exposició del David Bowie, que em va entusiasmar, a la de de Björk, amb realitat virtual espectacular, l'últim i molt emotiu concert del Raimon i la visita per primer cop al Tenis Barcelona per constatar que és un esport elititsta.

Mnac

Sense oblidar les visites a la Fundació Mafre, dues exposicions fotogràfiques més que interessants de Shomei Tomatsu i de Brassaï, l'antològia de Xavier Miserachs a la Pedrera. També vam anar al MNAC per admirar la Batalla de Tetuan de Fortuny, entre moltes altres obres, i al museu de Montserrat on hi una col·lecció de pintura i escultura molt important i al museu Toulouse-Lautrec a l'Albi. I fa pocs dies al Caixa Fòrum, repetint Toulouse-Lautrec i redescobrint Velázquez.
No em puc queixar de l'activitat cultural de l'any...
Museu de Montserrat
Mnac