
He menjat el "Braç d'un gitano" de la Semproniana i feia temps que no tastava un plat tant exquisit. És una mena de caneló farcit d'un trinxat de botifarra negra amb una beixamenl finíssima. Excelent entrant que recordaré molt de temps, i que vaig complementar amb un bon filet de bou amb salsa de vi negre. Un sopar esplèndit regat amb un Jean Leon Cabernet Sauvignon que encara segueix sent un dels vins que més m'agraden, dels que encara puc pagar.La Semproniana és un restaurant amb una decoració curiosa, amb una barreja d'estils i de mobles en un espai força gran i amb uns sostres altíssims. Pel meu gust hi segueix faltant una mica de llum, tot que que des de l'últim cop que hi vaig ser ha pujat una mica la intensitat i ara com a mínim veus els plats i les cares dels acompanyants, cosa que, gairebé sempre, s'agraeix.Val la pena que hi aneu.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada