dimarts, 20 de desembre del 2011

EGOS


El crim de Lord Arthur Savile és un musical difícil de portar damunt d’un escenari. També és una comèdia, un clàssic d’Oscar Wilde, passat pel sedàs d’Egos teatre, amb un humor àcid i negre i una música d’en Francesc Mora, molt adequada, que sovint s’acosta al jazz i als grans musicals de Brodway i que em va agradar més que cap altre cosa. Aquesta companyia d’actors i actrius joves, ben preparats, que es fan un fart de treballar, perquè es nota, i que cuiden tots els detalls, des de la llum, perfecta, fins al vestuari, i l’escenografia, molt ben aconseguits, aconsegueixen atrapar-te des del primer moment fins al final. Potser el tall de l’entreacte fa perdre una mica el ritme, però és l’únic defecte que hi he trobat. Les interpretacions de les cançons i dels personatges són impecables, tot molt ben lligat, amb coreografies senzilles però elegants i estèticament atractives. Tots els actors i actrius fan els seus papers amb la seguretat i la convicció pròpies de veterans, i dominen els personatges a la perfecció, canten prou bé, es mouen amb gràcia i tenen una bona vis còmica.
I una menció especial per la Lali Camps, amiga nostra i actriu versàtil que fa dos personatges ben diferents, i que si no la coneguéssim potser hauríem pensat que els interpretaven actrius diferents.  


Cal felicitar als responsables del TNC per la valentia d’incorporar companyies joves a la programació i fer-ho a la sala gran. Aquest cop l’han encertada de ple, i segur que amb aquesta política aniran arribant més èxits.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Absolutament d'acord amb la teva crònica. A nosaltres també ens va agradar molt i aixi ho varem reflectir a la nostra crònica a Voltar i Voltar.

Una abraçada

Anònim ha dit...

..... i et desitgem a tu i els teus que passeu unes bones NEULES i uns feliços TORRONS nous

Toni Juanet ha dit...

Gràcies pels teus bons desitjos. Espero que també estigueu passant unes bones de Nadal i que tingueu un bon any, ple de viatges i teatre !!!!
Una abraçada !!!

Toni Juanet ha dit...

Unes bones FESTES, és clar....