divendres, 19 de juny del 2009

AGRAIMENT !!!

Els companys de la Roser de l'Escola Dolors Monserdà Santapau ens van regalar pel nostre 25è aniversari de casament una estada al Mas les Cols d'Olot i un sopar al restaurant. Amb agraïment els hi varem enviar aquest escrit:

Benvolguts i benvolgudes,
Serà difícil trobar la manera d'agrair-vos el magnífic regal que ens veu fer pels nostres 25 anys de casats.
L'estada als pavellons del Mas les Cols ha estat una experiència única, molt original i absolutament diferent de tot el que havíem vist fins ara. Llum natural, tranquil·litat, silenci, transparències, aigua, espais buits,... tot tant "zen" que convida a relaxar-se i a meditar, però que a la vegada trasbalsa tots els sentits. Absolutament recomanable.
I per si això fos poc, el sentits, que ja estan prou excitats, acaben d'esclatar al restaurant. En un espai ample i elegant, sobri, essencial i gairebé auster, es produeix una autèntica explosió d'olors, de sabors i de textures. Des de la cruixent crosta de fajol a l'untuós suc de mongeta perona, passant per la suavitat dels espàrrecs, l'acidesa dels tomàquets negres de la garrotxa, l'experiència mística dels ous escalivats, la salabror del bacallà al pil-pil i per la melositat de l'ànec de pagès, tot es converteix en un festival que va "in crescendo" i que té el seu zenit en el millor arròs que he menjat a la meva vida. L'arròs de pagès amb calamars de llauna mereix un capítol a part, i no hi ha prou adjectius per qualificar-lo, només hi ha l'opció d'anar cap a Olot i tastar-lo personalment. Ja ens ho direu...
Tot això regadíssim amb vins espanyols i catalans i amb aigua de sant Aniol. I conduït per un conjunt de joves educadíssimes, sempre amb un somriure a la boca, i en un català amb accent de la Garrotxa, malauradament, cada cop més difícil de trobar.
Per arrodonir-ho formatges del país i mouse de maduixa i quan ja sembla que tot s'ha acabat, et proposen sortir a fora, seure damunt d'una manta i tastar una xocolata exquisida (per tirar avall...) i una coca ensucrada dels hostalets d'en Bas, que t'acaba de rematar. Un cafetó, un puret i una estona de conversa a la fresca t'acaben de deixar a punt per passar una nit romàntica amb els estels per sostre i la llum tènue d'unes espelmes d'oli.




Moltes gràcies a totes i a tots !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Roser i Toni